Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/xn--uvildigkonomi-hnb.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Spar penge i hverdagen. Der er flere måder at spare penge på.

Spar penge i hverdagen

Få flere penge til dig selv i hverdagen

Spar penge i hverdagen. De fleste ønsker at have flere penge i hverdagen, og dermed få mere luft i økonomien. Ved at have et overblik og kontrol over din økonomi kan du spare penge i hverdagen og dermed få flere penge til dig selv og din familie. 2017 er skudt i gang og du kan med følgende råd forsøge at få kontrol over din privatøkonomi samt spare penge i hverdagen.

billede af spar penge i hverdagen

Den billigste bank

Et godt sted at spare penge er ved at finde ud af om du har den billigste bank. Der er mange banker i dagens Danmark og de er i skarp konkurrence. Renter og gebyrer varierer fra bank til bank. Undersøg derfor hvad du betaler af renter og gebyrer i din nuværende bank og sammenlign derefter med andre banker. Bankskifte kan i mange tilfælde spare penge. Hvis du er tilfreds med din nuværende bank, men gebyrerne og renterne er højere end hos andre banker, kan du forsøge forhandle med din bank. Bank rådgiveren kan i mange tilfælde godt give dig billigere renter samt gebyrer og dermed matche deres konkurrenter. Du kan sammenligne de forskellige banker på flere forskellige internetsider. Her kan siden pengepriser.dk og mybanker.dk anbefales.

Læg et budget

Et budget kan give dig er overblik over, hvad du bruger dine penge på. For at lægge et budget skal du undersøge, hvad din indtægt er hver måned, samt hvad dine udgifter er. Ved at have et budget og dermed et overblik over din økonomi, ved du med sikkerhed, hvad du har af at gøre med hver måned, og undgår derfor at bruge for meget. Det er en fordel at have uforudsete ændringer med i budgettet såsom arbejdsløshed eller sygdom.

Når du har et overblik over dine udgifter kan du med fordel undersøge om du betaler for meget, eller om der er noget du kan undvære.

Forsikringer

Hvis du har flere forskellige forsikringer såsom ulykkesforsikring, indboforsikring osv. kan du med fordel undersøge markedet ligesom ved banken. Forsikringsselskaberne er ligeledes i skarp konkurrence og ofte vil du kunne spare penge ved at skifte forsikrings selskab. Det kan også give store besparelser at samle sine forsikringer under et forsikringsselskab i stedet for at have dine forsikringer hos flere. Det kan anbefales at du gør det samme med f.eks. internet og mobilabonnement.

Unødvendige udgifter

Når du kigger på dine udgifter er det en god idé at vurdere om du har nogle unødvendige udgifter. Disse kan f.eks. være tv kanaler, fitness og rygning. Har du den store tv pakke, men kunne måske nøjes med den lille? Er du medlem af fitness, men træner der aldrig? Ryger du?

Disse overstående eksempler er unødvendige udgifter, og ville kunne spare dig mange penge i hverdagen.

Få hjælp af en uvildig rådgiver

Du kan søge rådgivning fra en uvildig finansiel rådgiver. En uvildig finansiel rådgiver er 100 procent på din side og varetager dine behov. En uvildig rådgiver kan hjælpe dig med at lægge et passende budget samt sikre, at du er kunde i den bank der passer bedst til netop dine behov samt den bank der er billigst for dig. Endvidere kan du få hjælp til, at få overblik over hvordan du kan spare flere penge i hverdagen. Se mere på pengeraadgivning.dk, hvor du også kan book et gratis møde med en uvildig rådgiver.