Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/xn--uvildigkonomi-hnb.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Om os - Vi researcher det uvildige økonomiske marked for dig

Om os

Uvildigøkonomi.dk

Uvildigøkonomi.dk er en onlineplatform som løbende vil holde dig opdateret på de seneste nyheder om det uvildige økonomiske marked. Uvildigøkonomi.dk researcher det uvildige økonomiske marked for dig, så du blot skal læse vores artikler for at følge med i, hvad der rører sig blandt uvildige rådgivere, banker samt realkreditinstitutter i Danmark. Du vil her på siden blandt andet kunne læse artikler som omhandler uvildig økonomisk rådgivning samt penge og privatøkonomi.

Sidder du med nogle spørgsmål til nogle af artiklerne, eller spørgsmål til din egen økonomiske situation, vil vi hellere end gerne høre fra dig. Har du input til nogle af artiklerne, om emner vi ikke har været omkring, tager vi gerne imod det.

Uvildigøkonomi.dk er der for dig som læser, og vi er derfor først tilfredse, når vores læsere er tilfredse. Vi bestræber os på, at levere indhold, som du finder interessant og relevant. Vi tager derfor gerne imod alt ris og ros, du måtte sidde med.

Kontakt
Telefon: 42 23 30 53
Telefon: 28 69 21 84

Uvildigøkonomi.dk er en del af Pengerådgivning.dk.