COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
3. Sådan undgår, sletter og blokerer du cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

ENERGY PROACTIVE REVOLUTION APS
CVR-NR: 37370878
Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
Telefon: (+45) 42 23 30 53& (+45) 28 69 21 84
Email: info@uvildigøkonomi.dk

2. Cookies

Cookies er en uskadelig tekstfil, som lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den ved tilbagevende besøg. En cookie kan indeholde tekst og tal, og der ikke bliver gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies. En cookie er ikke et progran og det kan ikke indeholde nogen form for virus.

3. Sådan undgår, sletter og blokerer du cookies

Ønsker du ikke at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies. Derudover kan du også slette cookies der ligger på din harddisk. På følgende søde finder du en guide til at slette cookies  http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Vi anvender cookies til at fastlægge hvem og hvor mange, der besøger vores hjemmeside. Via cookies får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Vi indsamler brugerrelaterede statistikker via Google Analytics. Der registreres ingen personlige data, det gøres blot for at måle trafikken. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics på følgende side: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Der bliver ikke givet nogle personoplysninger videre til tredjepart, med mindre du selv eksplicit har givet skriftligt tilsagn. Du vil altid blive oplyst, når vi indsamler personoplysninger om dette. Personoplysninger bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden, derudover bruges oplysningerne til at skabe en bedre oplevelse for de besøgende på siden. Brugen kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores indhold.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger

Hvis du ønsker personoplysninger, der er registreret om dig på uvildigøkonomi.dk, kan disse blive tilsendt. Du kan sende en mail på info@uvildigøkonomi.dk eller ringe til os på (+45) 42 23 30 53 & (+45) 28 69 21 84. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.