Uvildig boligrådgivning

De fleste køber igennem deres levetid en bolig. At købe sin egen bolig er en stor investering og det er vigtigt at der er styr på alt, der vedrører boligens finansiering. Du kan læse nærmere om boligfinansiering her. I den forbindelse er det en fordel at få boligrådgivning. Bolig er er bredt emne og netop derfor kan en boligrådgiver som regel rådgive dig inden for de mange emner. Disse emner kunne blandt andet være boligsalg, boligkøb eller omlægning af lån. Du kan læse mere om overstående nævnte emner her.

Uanset hvilket emne indenfor bolig du befinder dig i og ønsker rådgivning i, så er der som regel mange udgifter forbundet. Der kan også ofte være en del penge at spare, hvis man ved hvordan og hvor man sparer de penge. Det er derfor en god idé at få boligrådgivning.

billede af uvildig boligrådgivning

Hvad er uvildig boligrådgivning?

Når du skal søge boligrådgivning, så findes der forskellige typer af boligrådgivere. De to typiske boligrådgivere er bankens rådgivere og uvildige rådgivere.

Alle der er kunde i bank har principielt set, ret til at få rådgivning af en rådgiver. Banken er en forretning, der ligesom alle andre forretninger ønsker at lave overskud samt profit. Banken tjener penge på deres kunder i form af renter og gebyrer. Dette gør, at bankens rådgivere vakler imellem at være sælgere samt være den bedste rådgiver overfor dig som kunde. Dette er vigtigt for dig at have i baghovedet, når du skal vælge en boligrådgiver. Dette afhænger naturligvis også af, hvilket emne inden for bolig du søger rådgivning i.

En uvildig boligrådgiver er uafhængig af banken og skal derfor ikke tjene penge på dig. En uvildig rådgiver vil derfor 100 procent være på din side og sikre dig, at du får den bedste og billigste løsning, hvad enten det er på boliglån eller fordi du skal sælge boligen. Du skal dog som kunde have penge op ad lommen for at benytte en uvildig boligrådgiver, men dette kan i langt de flestes tilfælde også betale sig. Dette skyldes, at uvildig boligrådgiver har erfaring på boligmarkedet og derfor ved, hvad prisen skal og bør være inden for de enkelte emner og på den måde kan spare dig for mange penge i form af renter og gebyrer i det lange løb. En uvildig boligrådgiver kan også fungere som mellemled mellem dig og din bank eller f.eks. i forbindelse med et boligkøb imellem ejendomsmægleren og dig.

Det vil med andre ord betyde at en uvildig rådgiver kan ordne alt det finansielle og praktiske for dig, sådan at du kan følge dig tryg og sikker på, at du har den bedste og billigste løsning uanset hvilket emne inden for bolig det drejer sig om.

billede af uvildig boligrådgivning

Få en gratis uvildig boligrådgivningstime

Står du og ønsker uvildig boligrådgivning og er du i tvivl om, hvordan en uvildig boligrådgiver kan hjælpe dig, så kan du med fordel booke et gratisrådgivningsmøde med en uvildig rådgiver på Pengeraadgivning.dk her.  

Til mødet kan du få rådgivning i, hvordan du kan spare penge på dine boligudgifter samt overordnet rådgivning i, hvordan du kan optimere din økonomi bedst muligt.